11.2 C
Bistrița
marți, mai 13, 2025

VIDEO Taverna Dogarilor, primul restaurant care folosește materie primă exclusiv din Bistrița-Năsăud. Cu ce preparate ne așteaptă:

Taverna Dogarilor face primul pas în susținerea producătorilor locali și refuză să mai folosească materie primă de la mai mult de 100 de kilometri de Bistrița. În acest sens, localul pregătește și o ajustare a meniului:

Taverna Dogarilor este primul restaurant din Bistrița care își propune să folosească doar materie primă locală în preparatele sale. Asta înseamnă o rebrand-uire și o regândire a întregului meniul și a prezentării sale.

Potrivit Honoriei Rațiu, managerul localului, materia primă folosită în bucătărie va fi adusă de la maxim 100 de kilometri de Bistrița. Aceasta spune că a găsit o foarte mare deschidere la producătorii locali, iar acum se pun la punct ultimele detalii logistice care să asigure o livrare mai rapidă a materiei prime.

„Ca noutate, Taverna Dogarilor începe o rebrand-uire, bazată pe produsele producătorilor noștri locali. Produsele lor se vor regăsi în preparatele noastre, în proporție de cât de mult putem noi să asimilăm de pe toată piața, ca produse, ca diversitate, ca și continuitate. În meniul nostru veți regăsi doar produse pe bază de preparate bio, de la producătorii noștri locali”, a declarat Honoria Rațiu, pentru Bistrițeanul.ro.

De exemplu, printre noile preparate care vă vor surprinde aici se numără „Platoul Dogarului”, realizat din produse semipreparate, cu brânzeturi, mezeluri autohtone, legume, de la producătorii locali, dar și o tocăniță specială din urechi de porc.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan angajează sudori, lăcătuși, instalatori! STEWO Năsăud caută programator producție, controlor calitate și asistent

GB Instaplan Bistrița face angajări! Se caută sudori, lăcătuși mecanici, instalatori și electricieni. NOI locuri de muncă sunt disponibile la STEWO Năsăud, Colina Restaurant, FAN Courier Bistrița și Arena by Casa EMA.  Oferta completă, mai jos:

FOTO: Care sunt cele mai iubite torturi la Cofetăria Cristina! TOP 5 texturi adorate de clienți

De peste 30 de ani, Cofetăria Cristina îi răsfață pe bistrițeni la toate evenimentele importante din viața lor, de la aniversări, nunți, botezuri și până la petreceri organizate de firme, cu torturi spectaculoase și totodată delicioase. Deliciul suprem, aflat pe locul întâi în preferințele clienților, este...

FOTO: Sala de evenimente Giulia 1 s-a schimbat la față! E mai elegantă de cum o știați, gata de nunți de poveste!

Cine din oraș n-a fost până acum măcar o dată la o nuntă la sala de evenimente Giulia 1?! De la inaugurare și până acum, sala a fost preferata nunților cu ștaif din oraș, iar zeci de perechi de miri și-au răsfățat invitații în localul elegantă. Acum, după ani de evenimente, sala a trecut printr-un amplu proces de renovare și e mai frumoasă și elegantă ca niciodată.