21.5 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

VIDEO Taverna Dogarilor, primul restaurant care folosește materie primă exclusiv din Bistrița-Năsăud. Cu ce preparate ne așteaptă:

Taverna Dogarilor face primul pas în susținerea producătorilor locali și refuză să mai folosească materie primă de la mai mult de 100 de kilometri de Bistrița. În acest sens, localul pregătește și o ajustare a meniului:

Taverna Dogarilor este primul restaurant din Bistrița care își propune să folosească doar materie primă locală în preparatele sale. Asta înseamnă o rebrand-uire și o regândire a întregului meniul și a prezentării sale.

Potrivit Honoriei Rațiu, managerul localului, materia primă folosită în bucătărie va fi adusă de la maxim 100 de kilometri de Bistrița. Aceasta spune că a găsit o foarte mare deschidere la producătorii locali, iar acum se pun la punct ultimele detalii logistice care să asigure o livrare mai rapidă a materiei prime.

„Ca noutate, Taverna Dogarilor începe o rebrand-uire, bazată pe produsele producătorilor noștri locali. Produsele lor se vor regăsi în preparatele noastre, în proporție de cât de mult putem noi să asimilăm de pe toată piața, ca produse, ca diversitate, ca și continuitate. În meniul nostru veți regăsi doar produse pe bază de preparate bio, de la producătorii noștri locali”, a declarat Honoria Rațiu, pentru Bistrițeanul.ro.

De exemplu, printre noile preparate care vă vor surprinde aici se numără „Platoul Dogarului”, realizat din produse semipreparate, cu brânzeturi, mezeluri autohtone, legume, de la producătorii locali, dar și o tocăniță specială din urechi de porc.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...