21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

VIDEO Aurelian Băbuțan se întoarce la Bistrița! Va ocupa postul de director sportiv la Gloria

CS Gloria 2018 a anunțat întoarcerea la Bistrița a lui Aurelian Băbuțan, om important și cu experiență în staff-urile administrative. La Gloria va ocupa postul de director sportiv.

A trecut pe la multe echipe de fotbal importante și de tradiție de-a lungul timpului și a ocupat mai multe posturi în administrația cluburilor care au făcut, cu el la cârmă, performanță. Ultima dată a fost angajatul clubului Oțelul Galați, dar s-a întors acasă, la Bistrița, să promoveze.

A ocupat în carieră funcții de team manager, director sportiv, director general, manager și președinte la Universitatea Cluj, FC Brașov, Concordia Chiajna, Steaua București, FCM Târgu Mureș Săgeata Năvodari, Gloria Progresul Bistrița, CSM Sighetu Marmației și SC Oțelul.

„Aurelian Băbuțan revine alături de Gloria 2018 într-un moment important în care echipa luptă pentru promovarea în Liga a 2-a. Suntem convinși că experiența sa va contribui considerabil la realizarea acestui obiectiv!”, a transmis clubul sportiv.

La Oțelul a fost numit de către Dorinel Munteanu director sportiv. A stat la Galați aproape 8 luni și a promovat în Liga II cu gruparea care are la activun campionat.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: