-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

VIDEO Aurelian Băbuțan se întoarce la Bistrița! Va ocupa postul de director sportiv la Gloria

CS Gloria 2018 a anunțat întoarcerea la Bistrița a lui Aurelian Băbuțan, om important și cu experiență în staff-urile administrative. La Gloria va ocupa postul de director sportiv.

A trecut pe la multe echipe de fotbal importante și de tradiție de-a lungul timpului și a ocupat mai multe posturi în administrația cluburilor care au făcut, cu el la cârmă, performanță. Ultima dată a fost angajatul clubului Oțelul Galați, dar s-a întors acasă, la Bistrița, să promoveze.

A ocupat în carieră funcții de team manager, director sportiv, director general, manager și președinte la Universitatea Cluj, FC Brașov, Concordia Chiajna, Steaua București, FCM Târgu Mureș Săgeata Năvodari, Gloria Progresul Bistrița, CSM Sighetu Marmației și SC Oțelul.

„Aurelian Băbuțan revine alături de Gloria 2018 într-un moment important în care echipa luptă pentru promovarea în Liga a 2-a. Suntem convinși că experiența sa va contribui considerabil la realizarea acestui obiectiv!”, a transmis clubul sportiv.

La Oțelul a fost numit de către Dorinel Munteanu director sportiv. A stat la Galați aproape 8 luni și a promovat în Liga II cu gruparea care are la activun campionat.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: