21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

VIDEO Aurelian Băbuțan se întoarce la Bistrița! Va ocupa postul de director sportiv la Gloria

CS Gloria 2018 a anunțat întoarcerea la Bistrița a lui Aurelian Băbuțan, om important și cu experiență în staff-urile administrative. La Gloria va ocupa postul de director sportiv.

A trecut pe la multe echipe de fotbal importante și de tradiție de-a lungul timpului și a ocupat mai multe posturi în administrația cluburilor care au făcut, cu el la cârmă, performanță. Ultima dată a fost angajatul clubului Oțelul Galați, dar s-a întors acasă, la Bistrița, să promoveze.

A ocupat în carieră funcții de team manager, director sportiv, director general, manager și președinte la Universitatea Cluj, FC Brașov, Concordia Chiajna, Steaua București, FCM Târgu Mureș Săgeata Năvodari, Gloria Progresul Bistrița, CSM Sighetu Marmației și SC Oțelul.

„Aurelian Băbuțan revine alături de Gloria 2018 într-un moment important în care echipa luptă pentru promovarea în Liga a 2-a. Suntem convinși că experiența sa va contribui considerabil la realizarea acestui obiectiv!”, a transmis clubul sportiv.

La Oțelul a fost numit de către Dorinel Munteanu director sportiv. A stat la Galați aproape 8 luni și a promovat în Liga II cu gruparea care are la activun campionat.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...