12 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

TAEKWONDO: Sportivii Gloriei s-au întors plini de medalii de la Cupa României

Sportivii CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud antrenați de Marius Muti la taekwondo s-au întors cu opt medalii de la Cupa României organizată la Oradea.

Competiția organizată în Bihor a strâns la un loc, în acest weekend, 500 de sportivi din întreaga țară, legitimați la 32 de cluburi. Evenimentul s-a desfășurat în Sala Sporturilor „Antonio Alexe”.

Din cele opt medalii câștigate de secția de Taekwondo a CS Gloria 2018, cinci sunt de aur, două de argint și una de bronz.

Ana Luiza Bindea, Mihai Cristian Bura, Amir Dorin Halasu, Mario Raul Filip Mureșanu și Monica Petruț au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului și au adus la Bistrița medaliile de aur.

Andreas Georg Stern și Selena Șolderea au obținut medaliile de argint iar Denis Ionuț Țermure pe cea de bronz.

Rezultatele au situat Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița Năsăud pe locul 3 în clasamentul general pe cluburi la secțiunea „Seniori”.

Ana Luiza Bindea a fost desemnată cea mai bună sportivă la categoria cadeți, fiind selectată pentru a reprezenta România la Campionatul European de Cadeți, care se va desfășura peste doua săptămâni în Malta.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: