10 C
Bistrița
sâmbătă, februarie 24, 2024

TAEKWONDO: Sportivii Gloriei s-au întors plini de medalii de la Cupa României

Sportivii CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud antrenați de Marius Muti la taekwondo s-au întors cu opt medalii de la Cupa României organizată la Oradea.

Competiția organizată în Bihor a strâns la un loc, în acest weekend, 500 de sportivi din întreaga țară, legitimați la 32 de cluburi. Evenimentul s-a desfășurat în Sala Sporturilor „Antonio Alexe”.

Din cele opt medalii câștigate de secția de Taekwondo a CS Gloria 2018, cinci sunt de aur, două de argint și una de bronz.

Ana Luiza Bindea, Mihai Cristian Bura, Amir Dorin Halasu, Mario Raul Filip Mureșanu și Monica Petruț au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului și au adus la Bistrița medaliile de aur.

Andreas Georg Stern și Selena Șolderea au obținut medaliile de argint iar Denis Ionuț Țermure pe cea de bronz.

Rezultatele au situat Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița Năsăud pe locul 3 în clasamentul general pe cluburi la secțiunea „Seniori”.

Ana Luiza Bindea a fost desemnată cea mai bună sportivă la categoria cadeți, fiind selectată pentru a reprezenta România la Campionatul European de Cadeți, care se va desfășura peste doua săptămâni în Malta.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.