16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Învață să salvezi viața ta și a celor din jur: Cursuri de prim-ajutor, de mâine, în Bistrița!

Voluntarii de la Crucea Roșie încep mâine o serie de cursuri de prim-ajutor, în Bistrița. E așteptat cu drag oricine vrea să învețe să salveze vieți. AFLĂ detalii:

Câteva secunde pot schimba cursul vieții unei persoane. Primele momente după un accident rutier sau un incident grav sunt esențiale în salvarea de vieți.

Cu cât acordarea primului ajutor se face mai repede, cu atât șansele ca o persoană să-și revină dintr-o tragedie sunt mai mari.

Tocmai de aceea, voluntarii din cadrul Crucii Roșii Bistrița oferă cursuri de prim-ajutor. De mâine, la Bistrița, în incinta CNAM vor avea loc astfel de cursuri. Sunt așteptați toți cei ce doresc să învețe să salveze vieți.

ÎNCEPEM un nou CURS interactiv de PRIM AJUTOR în BISTRIȚA, mâine, MARȚI 15 noiembrie 2022, ora 16:00, la Colegiul Național Andrei Mureșanu, intrarea principală, Bulevardul Republicii, nr. 26.

Vă așteptăm cu o copie după buletin!

Mai pot participa și alți doritori. Nu există limită de vârstă sau studii!

Vă puteți înscrie cu mesaj privat pe pagina noastră de Facebook sau direct la Sala de curs a Colegiului Național Andrei Mureșanu”, au anunțat voluntarii.

Taxa este 200 lei/persoana fizică.

Cursul va fi susținut de un instructor paramedic cu experiență practică în urgențe și care abordează toate traumele umane, fiind util în a vă salva viata sau a salva vieți până la sosirea ambulanței.

Fiecare cursant – după testare – primește un Certificat recunoscut european și un manual tipărit color.

Cursul se derulează în baza Legii române și a Ghidului european de prim ajutor. Educația de prim ajutor salvează vieți pentru comunitățile îndepărtate de o unitate de primiri urgențe, până la sosirea ambulanței. Invață să rămăi în viață!” anunță cei de la Crucea Roșie BN pe Facebook.

Pentru mai multe informații, accesați:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.