-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Jandarmii montani din Colibița, solicitați să calmeze spiritele într-un club din Prundu Bârgăului

Jandarmii din Colibița au fost chemați să calmeze spiritele într-un club din Prundu Bârgăului. Au aplicat, în acest weekend, sancțiuni în valoare de 16.000 de lei:

Jandarmii montani din Colibița au intervenit în weekend pentru aplanarea unor conflicte la unul dintre cluburile din Prundu-Bârgăului.

În total au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale. Între acestea – au fost 15 amenzi în valoare de 14.000 de lei si 8 avertismente scrise.

Sancțiunile au fost aplicate pentru provocarea unor scandaluri, consum de băuturi alcoolice în spațiul public neamenajat și adresarea de cuvinte și expresii jignitoare.

Jandarmii au sancționat și tulburarea ordinii publice sau respectiv refuzul declinării identității în fața agentului constatator.

Totodată, la acest sfârșit de săptămână jandarmii montani Colibița au depistat un transport de material lemnos fără documente legale. În acest caz, a fost aplicată o amendă contravențională în valoare de 2.000 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: