11.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

1 Decembrie la Bistrița: Paradă militară și concerte!

Ziua României va fi marcată anul acesta, la Bistrița, printr-o serie de evenimente. După parada militară, bistrițenii sunt așteptați la concertele din zona pietonalului Liviu Rebreanu.

Ziua de 1 Decembrie este zi oficială liberă, sărbătorindu-se Ziua Națională a României.

Primarul Ioan Turc a explicat, în cadrul unei conferințe de presă, că parada militară va avea loc la ora 14.00. Iar după paradă, pe pietonalul Liviu Rebreanu vor avea loc o serie de concerte.

”În condițiile în care ceremonia oficială organizată de Ziua Națională a României va începe la ora 14:00, la ora 15:00, pe scena amplasată pe pietonalul Liviu Rebreanu va avea loc un spectacol de muzică militară, folclor și de muzică folk. Îi așteptăm pe bistrițeni ca după ceremonie, după parada militară, să vină în fața scenei de pe pietonalul Liviu Rebreanu” a declarat Ioan Turc.

Totodată, în 1 Decembrie 2022, orașul Bistrița se va înfrăți cu orașele Ungheni și Soroca din Republica Moldova

”În data de 1 decembrie vom semna acordurile de înfrățire cu orașele Ungheni și Soroca din Republica Moldova. Din ceea ce știu, este o premieră: ca în aceeași ceremonie, un municipiu reședință de județ din România să semneze acorduri de înfrățire cu două orașe din Republica Moldova” a adăugat Ioan Turc.

Autoritățile județene urmează să transmită programul paradei de 1 Decembrie. Momentan, singurul anunț făcut este cel legat e iluminatul festiv din fața Consiliului Județean:

CÂND vor fi aprinse luminițele de Crăciun din fața Consiliului Județean Bistrița-Năsăud

Întreaga conferință susținută de Ioan Turc la sediul Primăriei Bistrița, aici:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: