6.8 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 10, 2022

Cristian Marius Niculae, manager ADI Deșeuri BN, despre elevii Liceului „Solomon Haliță” din Sîngeorz pregătiți să schimbe lumea în bine

Campania națională „Curățăm România – Vrem o țară fără deșeuri abandonate” s-a desfășurat și la Sîngeorz-Băi. A fost posibil grație unui parteneriat între ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și inimoșii voluntari de la Liceul Teoretic „Solomon Haliță” din Sîngeorz-Băi!

 

Provocarea lansată în acest an de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud – Haideți să facem din Bistrița-Năsăud un județ mai curat – a fost acceptată și transformată în fapte de elevii voluntari ai Liceului Teoretic „Solomon Haliță” din Sîngeorz-Băi.

Coordonați de prof. Florin Hodoroga 45 de elevi s-au implicat exemplar într-o acțiune de ecologizare pe Valea Ștezei din Sîngeorz-Băi. Este una dintre zonele cu probleme în ceea ce privește curățenia mediului ambiant.

Alături de noi a participat și voluntarul de mediu Claudiu Ivanciuc – membru S.O.S
Valea Someșului căruia îi mulțumim pentru implicarea sa in păstrarea curățeniei din această frumoasă zonă.

Alături de echipa A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud acești tineri minunați au adunat sute de kilograme de deșeuri abandonate pe părăul din zona Valea Șteaza. Ne-au demonstrat că viitorul nostru depinde de implicarea fiecăruia dintre noi. Optimiști, plini de încredere, harnici și responsabili, elevii voluntari au colectat separat deșeurile abandonate și le-au depus în sacii aferenți fiecărei fracții – plasticul și metalul în sacii galbeni, sticla în sacii verzi, iar deșeurile reziduale în sacii negri.

Felicitări tuturor elevilor voluntari care s-au implicat în această acțiune! Felicitări cadrelor didactice care se preocupă de protejarea mediului înconjurător și oferă educație ecologică în cadrul orelor de curs. Implicarea lor în acest fel de proiecte va schimba lumea în bine și ne dorim ca exemplul lor să fie urmat de un număr cât mai mare de persoane din comunitățile județului nostru”, a transmis Cristian Marius Niculae, șeful ADI Deșeuri BN. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Iubești înghețata și cheesecake-ul de la Gelateria Aniela? Le poți comanda pentru masa de Crăciun sau Revelion

Masa de Crăciun și de Revelion e plină de bunătăți tradiționale. Cei de la Gelateria Aniela...

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...