10.8 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

VIDEO – Ioan Turc: NU vom împovăra bistrițenii cu taxele aferente anului 2023

Autoritățile centrale anunțau mărirea taxelor și impozitelor din 2023. La Bistrița, primarul Ioan Turc a promis că noile valori nu vor fi împovărătoare.

Anul acesta, bistrițenii au dat dovadă de responsabilitate, plătindu-și taxele și impozitele peste așteptările administrației locale.

” Referitor la executia Bugetului local. Ne-am uitat pe cifre și ceea ce putem constata este că cetățenii municipiului Bistrița dau dovadă de responsabilitate în achitarea taxelor și impozitelor, mai ales la taxe și impozite pe terenuri. Procentele arată că sunt peste așteptările pe care le aveam până în acest moment” a declarant Nicolae Pavelean, consilier local USR, aici:

Alocările pentru dezvoltare, praf în ochi! Primăria Bistrița a reușit să cheltuie doar o treime din suma alocată

 

Totuși, pentru anul 2023 s-au ridicat semne de îngrijorare. Guvernul a reanalizat și reajustat Legea taxelor și impozitelor. S-au aunțat astfel majorări, de la începutul anului viitor.

Proiectul privind taxele și impozitele pe care bistrițenii le vor avea de plătit, în 2023, este aproape finalizat, conform primarului. Însă acesta asigură că nu va fi împovărător.

”În mare măsură e finalizat proiectul. Vom mai face o ultimă trecere în revistă a tuturor categoriilor de taxe şi impozite și vom da forma finală. Bistrițenii să fie liniștiți, nu îi împovărăm cu taxe și impozite majorate într-o perioadă destul de grea”, a declarat Ioan Turc în cadrul unei conferințe de presă.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Daa..cei de la centrucay cerut dublatea si tot ei au hotarat ca pana in 2025 taxele locale sa ramana la fel…turcule, esti pervers..tu nu ai hotarat nimic…esti un oportunist electoral!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: