6.8 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 10, 2022

VIDEO – Ioan Turc: NU vom împovăra bistrițenii cu taxele aferente anului 2023

Autoritățile centrale anunțau mărirea taxelor și impozitelor din 2023. La Bistrița, primarul Ioan Turc a promis că noile valori nu vor fi împovărătoare.

Anul acesta, bistrițenii au dat dovadă de responsabilitate, plătindu-și taxele și impozitele peste așteptările administrației locale.

” Referitor la executia Bugetului local. Ne-am uitat pe cifre și ceea ce putem constata este că cetățenii municipiului Bistrița dau dovadă de responsabilitate în achitarea taxelor și impozitelor, mai ales la taxe și impozite pe terenuri. Procentele arată că sunt peste așteptările pe care le aveam până în acest moment” a declarant Nicolae Pavelean, consilier local USR, aici:

Alocările pentru dezvoltare, praf în ochi! Primăria Bistrița a reușit să cheltuie doar o treime din suma alocată

 

Totuși, pentru anul 2023 s-au ridicat semne de îngrijorare. Guvernul a reanalizat și reajustat Legea taxelor și impozitelor. S-au aunțat astfel majorări, de la începutul anului viitor.

Proiectul privind taxele și impozitele pe care bistrițenii le vor avea de plătit, în 2023, este aproape finalizat, conform primarului. Însă acesta asigură că nu va fi împovărător.

”În mare măsură e finalizat proiectul. Vom mai face o ultimă trecere în revistă a tuturor categoriilor de taxe şi impozite și vom da forma finală. Bistrițenii să fie liniștiți, nu îi împovărăm cu taxe și impozite majorate într-o perioadă destul de grea”, a declarat Ioan Turc în cadrul unei conferințe de presă.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Daa..cei de la centrucay cerut dublatea si tot ei au hotarat ca pana in 2025 taxele locale sa ramana la fel…turcule, esti pervers..tu nu ai hotarat nimic…esti un oportunist electoral!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Iubești înghețata și cheesecake-ul de la Gelateria Aniela? Le poți comanda pentru masa de Crăciun sau Revelion

Masa de Crăciun și de Revelion e plină de bunătăți tradiționale. Cei de la Gelateria Aniela...

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...