10.4 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

FOTO: La Teaca a fost dezvelit monumentul ridicat în memoria eroilor din Primul și al Doilea Război Mondial

La Teaca a fost dezvelit ieri monumentul ridicat în memoria eroilor din Primul Război Mondial și al Doilea Război Mondial. La eveniment a participat și deputatul Bogdan Ivan Gruia, alături de autoritățile județene. 

Deputatul Bogdan Ivan Gruia a participat ieri la dezvelirea monumentului închinat eroilor din cele două războaie mondiale. La eveniment au participat și autoritățile locale și județene din Bistrița.

Un popor care nu își cunoaște istoria este ca un copil care nu își cunoaște părinții”, afirma Nicolae Iorga. 

Un frumos monument a fost ridicat în Teaca, în memoria eroilor din Primul Război Mondial și al Doilea Război Mondial.

Îl felicit pe bunul meu prieten, primarul Iustian Damian pentru această „Zi a Recunoștinței” față de strămoșii noștri care au murit pentru ca noi să fim astăzi liberi”, a transmis deputatul Bogdan Ivan Gruia.

Deputatul a subliniat că „avem o datorie de onoare să păstrăm vie amintirea acelor vremuri, să cinstim memoria celor care cu prețul vieții le-au înfăptuit și să ducem mai departe spiritul și valorile care ne-au unit ca nație!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.