13.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Câine agresiv care a atacat mai mulți bistrițeni, încă liber pe străzi

De zile bune, un câine agresiv aparent fără stăpân terorizează o zonă întreagă. Deși a fost sesizat și Inspectoratul de Poliție Județean, dar și Poliția Locală, animalul este încă liber. Acesta a atacat deja mai mulți bistrițeni care se plimbau cu animalele de companie.

Duminică seara, un câine agresiv lăsat nesupravegheat a atacat mai mulți bistrițeni care-și plimbau animalele de companie în zona Apollo. Unul dintre câinii atacați a fost rănit, având nevoie de intervenția medicului veterinar.

Stăpâna câinelui a sunat la 112, un echipaj format dintr-un jandarm și un polițist făcându-și apariția la fața locului. Oamenii legii nu au mai găsit câinele, însă au sesizat Serviciul Ecarisaj din cadrul Primăriei Bistrița.

„Un echipaj mixt format din polițist și jandarm a intervenit la data de 11 decembrie a.c., la un apel prin 112 în care a fost reclamat faptul că un câine fără stăpân ar fi atacat câinele unei femei, în timp ce aceasta se deplasa pe stradă. Câinele în cauză nu a fost depistat, fiind informat Serviciul de Ecarisaj Bistrița”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

„În aceeși seară, o altă bistrițeancă a fost atacată și mușcată de același câine: „M-a atacat pe mine și cățelușul meu (am un bichon) din senin pe stradă. Ca să îmi salvez cățelușul din fericire nu a fost rănit. Dacă nu oprea un domn de pe stradă cu mașina să mă ajute nu știu ce se întâmpla. Și mie mi-e milă de acest câine, nu vreau să pățească nimic, nu este vina acestui cățel că a ajuns așa, dar gândiți-vă că i se mai poate întâmpla oricui ceea ce mi s-a întâmplat mie. Dacă îmi trimiteam copilul la plimbare ce se întâmpla? Eu cred că acest câine trebuie prins și dacă se poate ajutat. Este clar că este flămând și speriat, dar și agresiv”, spune o altă bistrițeancă atacată de câine.

Se pare că informația nu a mai ajuns la Serviciul Ecarisaj, astfel că animalul este în continuare liber. Abia în această dimineață s-a sesizat Serviciul Ecarisaj și caută câinele agresiv.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: