13.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

DOLIU: A murit Viorel Simionca, muzician și profesor la Școala Populară de Arte

Muzicianul și profesorul Viorel Simionca s-a stins astăzi din viață. Vestea a venit din partea Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, instituția în care Viorel Simionca a și muncit zeci de ani.

Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud a anunțat cu puțin timp în urmă că muzicianul născut în 1961 s-a stins din viață. A fost „un artist desăvârșit și un interpret înzestrat cu o voce minunată”, au transmis cei de la Centrul Județean pentru Cultură.
Muzicianul va rămâne în memoria colegilor săi „o remarcabilă personalitate culturală, care prin activitatea sa profesională s-a preocupat de educarea tinerei generații în spiritul respectului pentru valoare și adevăr, dedicându-și întreaga sa viață Muzicii.
Transmitem familiei sale sincere condoleanțe, exprimându-ne profunda tristețe pentru aceste momente de grea încercare, acum, la trecerea în veșnicie a artistului prof. Viorel Simionca.
Drum lin printre stele, dragă Vio!”, a transmis colectivul Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud.
Prietenii săi apropiați știu că muzicianul suferea de o boală cumplită.
Anul trecut, Viorel Simionca și-a lansat la Muzeul Județean, un volum de memorii și întâmplări din satul natal – Petriș:

FOTO: Întâmplări neOBIȘNUITE: Flash-uri fenomenale și emoții transformate în cuvinte sublime

Dor de frumos, dor de valoare. Cu Viorel Simionca, la Sinagogă

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: