13.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

UPDATE: Motociclistul rănit grav în accidentul din Lunca Ilvei nu avea permis

 O mașină și o motocicletă au intrat în coliziune, iar un motociclist de doar 26 de ani a fost grav rănit. Acesta nu avea permis de conducere, iar motocicleta era neînmatriculată.

La locul indicat au fost trimise o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud și un echipaj de prim ajutor SMURD al ISU Bistrița. Au ajuns la accident și SVSU Lunca Ilvei.

„Un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud intervin în localitatea Lunca Ilvei la un accident rutier dintre un autoturism și o motocicleta. Din primele informații, motociclistul este inconștient”, a informat ISU BN.

Pompierii, alături de personalul de pe ambulanță, au găsit bărbatul cu traumatism cranian sever și fractură deschisă de femur.

“Echipajele medicale au găsit la locul solicitării un bărbat în vârstă de aproximativ 27 de ani, motociclist. Victima prezenta un traumatism cranian sever și fractură deschisă de femur.

A fost stabilizat și evacuat spre UPU SMURD Bistrița de către echipajul cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud”, a transmis ISU BN.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, motociclistul circula ilegal, fără permis de conducere. Nici motocicleta nu era înmatriculată, iar polițiștii au deschis un dosar penal.

„(…) Coliziunea a avut loc între un autoturism, condus de o femeie, de 31 de ani, din Lunca Ilvei și o motocicletă neînmatriculată, condusă de un tânăr, de 26 de ani, din aceeași localitate.

Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din cauza leziunilor, motociclistul nu a putut fi testat și i-au fost prelevate mostre biologice. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui vehicul neînmatriculat și vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Ar trebui mai multe controale sa facă poliția prin zona ii o jungla în trafic pe Valea Ilvelor, Șanț, practic ești înconjurat de criminali la tot pasul cu permise false, depășiri, viteza, drogați la volan, este la moda prin zonă se conduci rupt de beat orice vehicul.. Se știe, numai când fac accidente se descoperă !!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: