7.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

„Bocitoarele” din Romuli s-au duelat cu „Comedianții”, la Pro-TV

Emisiune cu râs și plâns, aseară, la „Ce spun românii”, difuzată de Pro-TV. În platou s-au duelat ”bocitoarele din Romuli” și ”Comedianții”.

Aseară, la Pro-TV a avut loc o ediție specială în cadrul show-ului „Ce spun românii”. Emisiunea s-a lăsat cu râsete și lacrimi, în platou duelându-se „Comedianții” și „Bocitoarele din Romuli”.

Floarea, Anica, Elisabeta și Nița, îmbrăcate în „port popular și cu năframă”, au fost însoțite de directorul complexului turistic – Camelia.

Floarea

Talentată la bocit și făcut pâine la cuptorul cu lemne. A lucrat în gospodărie și acum are grijă de animale și tot ce ține de lucrul pe lângă casă

Anica

Bocitoare de peste 40 de ani, se ocupă de întreținerea gospodăriei proprii. Își crește nepoții și face țesături, broderii, cusut. Specializată în legatul ciucurilor

Elisabeta

  • Pensionară care „bocește de când s-a căsătorit”. Are un nepoțel cu care iubește să mănânce cartofi prăjiți.

Nița

Pensionară, dar deține barul – magazin din localitate. Bocește profesionist încă din tinerețe. Nu i-a plăcut niciodată să alerge după bărbați

Camelia

Cântă de 20 de ani în corul bisericii. Ar fi vrut să se facă pilot și a urmat cursuri de parașutism. Este un bun organizator.

Cele mai multe puncte au fost adunate de Comedianți, cu un scor de 352 la 207. Banii au ajuns la SOS Satele Copiilor.

Întreaga emisiune poate fi urmărită aici:

BOCITOARELE DIN ROMULI VS COMEDIANȚII

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: