11.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

Narcis Papolți de la CSM Bistrița, rezultate bune la Campionatele Mondiale de Haltere

Sportivul de la CSM Bistrița, Narcis Papolți, a reprezentat România și Europa la Campionatele Mondiale de Haltere Under 17, organizate în Albania.

În perioada 25-30 martie, sportivi din toată lumea s-au întâlnit la Durres, Albania, pentru desfășurarea Campionatelor Mondiale de Haltere U17. Din Grupa A a făcut parte Narcis Papolți, singurul european, reprezentant al României și clubului.

A concurat la smuls și la aruncat, iar la primul stil a terminat pe locul 8, având o reușită executată cu 80 de kilograme. La cel de-al doilea a ocupat a șasea poziție în  clasament cu 100 de kilograme. Categoria sportivului bistrițean este de 49 de kilograme.

La competiție participă mai mulți sportivi tineri români, inclusiv un coleg de-al lui Narcis, respectiv Nicu Vîlcu. La Pallati Sportit ”Ramazan Njala” din Durres alţi patru halterofili vor evolua pentru România la Mondialele de cadeţi, Alexia Şipoş (CSM Oneşti) la cat. 49 kg, Maria Ghihanis (CSM Oneşti) la cat. 55 kg, Estefania Dobre (CSA Steaua Bucureşti) la cat. 59 kg şi Nicu Vîlcu (CSM Bistriţa) la cat. 89 kg.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: