25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

Narcis Papolți de la CSM Bistrița, rezultate bune la Campionatele Mondiale de Haltere

Sportivul de la CSM Bistrița, Narcis Papolți, a reprezentat România și Europa la Campionatele Mondiale de Haltere Under 17, organizate în Albania.

În perioada 25-30 martie, sportivi din toată lumea s-au întâlnit la Durres, Albania, pentru desfășurarea Campionatelor Mondiale de Haltere U17. Din Grupa A a făcut parte Narcis Papolți, singurul european, reprezentant al României și clubului.

A concurat la smuls și la aruncat, iar la primul stil a terminat pe locul 8, având o reușită executată cu 80 de kilograme. La cel de-al doilea a ocupat a șasea poziție în  clasament cu 100 de kilograme. Categoria sportivului bistrițean este de 49 de kilograme.

La competiție participă mai mulți sportivi tineri români, inclusiv un coleg de-al lui Narcis, respectiv Nicu Vîlcu. La Pallati Sportit ”Ramazan Njala” din Durres alţi patru halterofili vor evolua pentru România la Mondialele de cadeţi, Alexia Şipoş (CSM Oneşti) la cat. 49 kg, Maria Ghihanis (CSM Oneşti) la cat. 55 kg, Estefania Dobre (CSA Steaua Bucureşti) la cat. 59 kg şi Nicu Vîlcu (CSM Bistriţa) la cat. 89 kg.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: