17.3 C
Bistrița
marți, mai 21, 2024

Pădurea Schullerwald va avea chioșc cu alimente!

Consilierii locali vor aproba organizarea unei licitații pentru o locație din Pădurea Schullerwald. Acolo se va deschide un magazin cu produse alimentare.

Pădurea Schullerwald este un loc unde familiile și tinerii aleg să se recreeze, la doi pași de centrul orașului. Pentru mișcare în aer liber, socializare sau grătare, Pădurea Tineretului este cea mai apropiată locație de centrul orașului cu astfel de facilități.

În mai 2022, la sediul Primăriei Bistrița s-a depus o solicitare de închiriere a unei construcții provizorii din Pădurea Schullerwald. Bistrițeanca a cerut locația pentru comercializarea de produse alimentare. Aceasta a mai vândut produse alimentare acolo înainte de pandemie.

Municipalitatea a decis însă să scoată locația la licitație.

Utilizatorii nu au posibilitatea de a achiziționa produse (apă, suc alimente, etc) nefiind niciun punct de comercializare în zonă. (…) În vederea respectării tratamentului egal… licitația publică se va organiza astfel:

  • chiria de pornire e de 60/mp/lună și se va indexa anual cu inflația
  • criteriul de atribuire – cel mai mare nivel al chiriei ofertat
  • ofertanții trebuie să depună certificat de la Registrul Comerțului
  •  contractul se încheie pe 5 ani”, se arată în documentație.

Chiria se plătește pentru construcția provizorie și terenul aferent, în suprafață de 9mp.

Întregul document poate fi analizat aici:

scan

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. foarte mare realizare !!!!!!!!!!!! bravo !!! asta da realizare de primar si viceprimar!!! in rest…sa pice padurea pe noi, bancile si aleile si mobilierul….nu conteaza!!! chiosc sa fie !!! ca pentru asta s-a facut si amenajat padurea, sa bage la ghiozdan poporul!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...