21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Bărbatul care și-a atacat fosta soție cu un cuțit și-a lăsat-o într-o baltă de sânge, găsit spânzurat

Bărbatul care în această dimineață și-a atacat fosta soție cu un cuțit și a lăsat-o într-o baltă de sânge a fost găsit în urmă cu puțin timp, spânzurat. Deși bărbatul a încercat să fugă, se pare că a fost găsit tot în orașul-stațiune unde a comis fapta.

În urmă cu puțin timp a fost găsit bărbatul care și-a atacat fosta soție cu un cuțit în această dimineață. Bărbatul a lovit-o pe femeie de 9 ori, în zona gâtului, a pieptului și a feței. Cei doi aveau un copil împreună.

Aceasta a supraviețuit, acordându-i primul ajutor un asistent din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean. Mai multe detalii AICI.

Femeia a fost supusă ulterior unei intervenții chirurgicale la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

FOTO – Femeie din Sîngeorz-Băi, înjunghiată în zona gâtului, în plină stradă, de fostul soț

Imediat după atac, bărbatul s-a făcut nevăzut, polițiștii organizând mai multe filtre în încercarea de a-l prinde. Surse Bistrițeanul.ro spun că acesta a fost găsit spânzurat chiar în orașul-stațiune.

Bărbatul nu a mai putut fi salvat. Se pare că bărbatul și-a pus capăt zilelor într-o anexă a blocului în care locuia.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...