15.8 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

Rezultate satisfăcătoare: Peste 64% dintre elevi au trecut simularea examenului de Evaluare Națională

Aproape 65% dintre elevii care s-au prezentat la simularea examenului de Evaluare Națională în Bistrița-Năsăud au obținut medii peste 5.

Reprezentanții ISJ Bistrița-Năsăud au transmis că în Bistrița-Năsăud 2885 de elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la simularea examenului de Evaluarea Națională.

Dintre aceștia – 2861 frecventează învățământul de zi, 17 – frecvență redusă. 7 elevi sunt înscriși la CSEI. La simularea primei probe la Evaluarea Națională s-au prezentat 2.748 de elevi.

Din cei 2876 de elevi de clasa a VIII-a din Bistrița-Năsăud, 2740 s-au și prezentat la examenul de simulare a Evaluării Naționale.

722 au obținut note între 1 și 4,99 – în timp ce, la polul opus – 221 au obținut la Română note între 9 – 9,99.

La Matematică – 115 au obținut note într 9 – 9,99. La această disciplină, numărul elevilor cu note între 1 și 4.99 a fost mult mai mare. 1221 de elevi nu au reușit să scoată 5 la proba de matematică.

Mai multe detalii – AICI: 

Statistica simulare EN_Total judet_note si medii (1)

Sursă foto @ Ziarul Unirea

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.