12 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO: S-a-mpodobit Pietonalul! Cu terase!

Vremea de primăvară a fost îmbrățișată de bistrițeni, care au ieșit în această zi la „aer liber”. Cei care nu au vrut să meargă prea departe de casă s-au bucurat de razele soarelui savurând o cafea pe Pietonal, unde s-au deschis terasele!

Veste îmbucurătoare pentru bistrițeni!

O dată cu încălzirea vremii, pe Pietonalul Liviu Rebreanu  încep, încet, încet, să apară terasele.

Încă de astăzi, cei care au dorit să se bucure de soare, dar nu departe de casă, au putut savura o mâncare bună sau o cafea pe terasele deja deschise!

Iarna aceasta a fost prea lungă, așa că deschiderea teraselor a fost un moment mult așteptat de bistrițeni.

Termometrele au arătat și 20 de grade azi, nefiind de mirare faptul că bistrițenii au luat cu asalt mesele amplasate afară!

Abia am așteptat să pot savura o cafea, stând liniștit pe o terasă. A fost preaaaa lungă iarna asta”, a spus clientul unui local ce tocmai și-a deschis terasa.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: