14.6 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

Tineri prinși în Schullerwald în timp ce consumau droguri

Doi tineri au fost prinși aseara de un jandarm aflat în timpul liber în timp ce consumau droguri, în pădurea Schullerwald. Asupra lor au fost găsite 5 plicuri transparente care conțineau o substanță vegetală de culoare galben-verzui.

Aseară, un jandarm aflat în timpul liber a prins doi tineri care consumau droguri în pădurea-parc Schullerwald.

„În urma unei sesizări a unui coleg aflat în timpul liber, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au intervenit în Pădurea Schullerwald, unde trei persoane manifestau un comportament suspect.  Persoanele au fost identificate, iar în urma executării controlului corporal preventiv, asupra a două dintre acestea, au fost găsite 5 plicuri transparente în care se afla o substanță vegetală de culoare galben-verzui”, informează purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bistrița, Georgeta Cășvan.

Cei doi tineri de 31 și 25 de ani s-au ales cu dosar penal pentru deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Am auzit ( de la calorifere )… ca pe cararea ce margineste calea ferata, dearoata pe dupa „radiatoare „… dinspre poarta de acces, pana la poarta dinspre ” fostei sticla ” … sistematic, se aduna g**zerii , unde fac chefuri, se drogheaza … si fac tot felul de potlozenii … fiind un loc dosit si foarte periculos ptr trecatori…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: