23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

FOTO Bistrițeanul Horațiu Șovrea, locul 2 la un turneu internațional de box

Bistrița a apărut din nou pe harta boxului național și internațional. Un sportiv legitimat la Clubul PRO Boxing Transilvania și Basti Box a adus acasă medalia de argint.

Mihai Horațiu Șovrea a reprezentat Bistrița la „Turneului Internațional de Box, Memorial Teodor Silaghi & Nicolae Talpoș”, în județul Bihor. Competiția a avut loc în Salonta, între 20 și 21 mai. Bistrițeanul a luptat în finală contra unui legitimat la un club din Ungaria, participant la Campionate Europene și la un Campionat Mondial.

Primul adversar al bistrițeanului a fost Mario Escariu, legitimat la LPS Banatul Timișoara. Sportivul din Banat a participat în trecut la mai multe competiții, printre care se numără și Cupa României.  Șovrea a trecut de bănățean în cea de-a doua repriză și a ajuns, astfel, în finală.

Finala i-a pus față în față pe Horațiu Șovrea și pe Simon Marko, legitimat la un club din Ungaria. Marko are experiență în competițiile internaționale, participând la două Campionate Europene și la un Campionat Mondial. Șovrea a făcut tot ce a putut, dar experiența și-a spus cuvântul, iar bistrițeanul s-a clasat pe cel de-al doilea loc al turneului.

Sportivul este pregătit de maestrul Daniel Măerean și maestrul Marius Tătar.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Sportul este cel mai bun ambasador.Frumos,felicitari locul 2 international, ce salar ai de la CJ ca hambalistele au zeci de mi de euro salar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.