19.7 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Trafic de coșmar pe Dealu Târgului: Se „plombează” anumite porțiuni din carosabil

Traficul pe Dealu Târgului este un coșmar, încă de ieri. Au început lucrări de frezare a carosabilului și aplicarea de mixtură asfaltică, în paralel.

Încă de ieri dimineață, pe Dealu Târgului au început lucrări de frezare a carosabilului. Intervenția se face pe ambele sensuri de mers. Muncitorii au început dinspre Bistrița spre Năsăud.

Dacă inițial s-a crezut că se merge doar cu frezare, și apoi cu turnarea mixturii asfaltice, s-a schimbat modul de operare. Imediat după frezare au apărut utilajele care turnau mixtură.

Totuși, deși lucrările se fac în paralel, șoferii au nervii întinși la maxim. Înaintarea se face greoi, iar participanții la trafic sunt supărați că nu sunt mobilizați mai mulți muncitori.

Fain înspre Năsăud : Trei Dorei, două echipaje și trei lopeți.  Asta e echipa de asfaltare mobilă! De noaptea minții!”, au transmis aceștia.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Sa simtim cine e sef in tara asta…exsct ca la calea ferata djn livezile…doar acum si au facut timp …..
    Prosti shntdm…pristi ramanen…
    Un nou mod dexa ne baga pumnjl in gura

  2. Nu e numai pe dealul.targului și unirea spre Livezile am făcut aproape o ora în coloana și nu am.ajuns la trecerea de cale ferata din Livezile…am.fost nevoit sa ma întorc dezastru…

  3. De ce sa lucreze noaptea când este mai puțin trafic cad pot încurca toată circulația, în oraș pe centura și în afara lui, asa minți luminate ne conduc, se gândesc doar la profitul lor, noi nu contam numai când trebuie sa cotizam, :(((

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: