9.3 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

BRIFF Teaser 4: Seară de filme horror, vineri, la Bodo Gallery, pe pietonalul Liviu Rebreanu

Bistrița Romanian International Film Festival ne provoacă la o nouă repriză de filme. Vineri, 9 iunie, de la ora 22.30 avem ocazia să urmărim trei scurtmetraje speciale de groază, la Bodo Gallery.

Echipa BISTRIȚA Romanian International Film Festival ne scoate vineri seara la film! Se vor proiect trei scurt-metraje „de groază” pe pietonalul Liviu Rebreanu, la Bodo Gallery.

Pe pietonal, la Bodo Gallery, în 9 iunie, începând cu ora 22:30, are loc BRIFF Teaser 4. Vă propunem o seară de scurtmetraje horror, în cadrul Bistrita Romania International Film Festival. Intrarea este liberă, iar cu acest prilej vom proiecta trei filme de excepție, a transmis pentru Bistrițeanul.ro Daniel Deac, director executiv al festivalului.

Alături de Daniel Deac, în echipa de organizare sunt implicați și George Pascal (manager executiv), Iulia Simionca și Alexandru Rusu (Festival Artistic Designer).

Filmele care se proiectează în 9 iunie, în Bodo Gallery sunt:

  • The Dark Midnight – Finlanda, regia Amirhossein Makouei, 10 minute
  • Quiet – Spania, regia Hector Romance Martinez,18 minute
  • Horizon – Italia, regia Daniele De Muro, 15 minute

Festivalul de film se va desfășura la Bistrița între 18-20 august 2023. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.