13.5 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

BRIFF Teaser 4: Seară de filme horror, vineri, la Bodo Gallery, pe pietonalul Liviu Rebreanu

Bistrița Romanian International Film Festival ne provoacă la o nouă repriză de filme. Vineri, 9 iunie, de la ora 22.30 avem ocazia să urmărim trei scurtmetraje speciale de groază, la Bodo Gallery.

Echipa BISTRIȚA Romanian International Film Festival ne scoate vineri seara la film! Se vor proiect trei scurt-metraje „de groază” pe pietonalul Liviu Rebreanu, la Bodo Gallery.

Pe pietonal, la Bodo Gallery, în 9 iunie, începând cu ora 22:30, are loc BRIFF Teaser 4. Vă propunem o seară de scurtmetraje horror, în cadrul Bistrita Romania International Film Festival. Intrarea este liberă, iar cu acest prilej vom proiecta trei filme de excepție, a transmis pentru Bistrițeanul.ro Daniel Deac, director executiv al festivalului.

Alături de Daniel Deac, în echipa de organizare sunt implicați și George Pascal (manager executiv), Iulia Simionca și Alexandru Rusu (Festival Artistic Designer).

Filmele care se proiectează în 9 iunie, în Bodo Gallery sunt:

  • The Dark Midnight – Finlanda, regia Amirhossein Makouei, 10 minute
  • Quiet – Spania, regia Hector Romance Martinez,18 minute
  • Horizon – Italia, regia Daniele De Muro, 15 minute

Festivalul de film se va desfășura la Bistrița între 18-20 august 2023. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!