28 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

BRIFF Teaser 4: Seară de filme horror, vineri, la Bodo Gallery, pe pietonalul Liviu Rebreanu

Bistrița Romanian International Film Festival ne provoacă la o nouă repriză de filme. Vineri, 9 iunie, de la ora 22.30 avem ocazia să urmărim trei scurtmetraje speciale de groază, la Bodo Gallery.

Echipa BISTRIȚA Romanian International Film Festival ne scoate vineri seara la film! Se vor proiect trei scurt-metraje „de groază” pe pietonalul Liviu Rebreanu, la Bodo Gallery.

Pe pietonal, la Bodo Gallery, în 9 iunie, începând cu ora 22:30, are loc BRIFF Teaser 4. Vă propunem o seară de scurtmetraje horror, în cadrul Bistrita Romania International Film Festival. Intrarea este liberă, iar cu acest prilej vom proiecta trei filme de excepție, a transmis pentru Bistrițeanul.ro Daniel Deac, director executiv al festivalului.

Alături de Daniel Deac, în echipa de organizare sunt implicați și George Pascal (manager executiv), Iulia Simionca și Alexandru Rusu (Festival Artistic Designer).

Filmele care se proiectează în 9 iunie, în Bodo Gallery sunt:

  • The Dark Midnight – Finlanda, regia Amirhossein Makouei, 10 minute
  • Quiet – Spania, regia Hector Romance Martinez,18 minute
  • Horizon – Italia, regia Daniele De Muro, 15 minute

Festivalul de film se va desfășura la Bistrița între 18-20 august 2023. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.