16.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 18, 2024

Robert Sighiartău, vicepreședinte PNL: „Marcel Ciolacu continuă aceeași strategie ticăloasă”

Domnule Ciolacu, dacă aveți onoare știți ce trebuie să faceți…

După ce, timp de 1 an și 6 luni, Marcel Ciolacu și ministrul său Budai au aruncat tot felul de tiribombe și fumigene cu legea pensiilor și a salarizării, a impozitării globale, a reducerii impozitării – după votul din plen pentru eliminarea pensiilor speciale, a lansat un atac nedemn la adresa PNL. Deși cele două partide au votat împreună legile propuse de PSD. 
Marcel Ciolacu continuă aceeași strategie ticaloasă pe care a dus-o la adresa PNL. Dar de data asta din calitatea de prim-ministru”, a transmis vicepreședintele PNL – Robert Sighiartău.
Acesta i-a lansat o provocare lui Marcel Ciolacu. „O provocare în care onoarea joacă un rol important. Asta pentru că dânsul pune un mare preț, așa cum a declarat-o de multe ori, pe statura morală a unui om politic.
Domnule Ciolacu, dacă CCR declară neconstituțională legea pe care am votat-o astăzi în parlament, vă rog să vă onorați cu demnitate cuvântul și să faceți un pas în spate.
Pentru că ați stiut că legea va fi neconstituțională și ați mințit poporul român, atacând PNL.
Dacă legea va trece de CCR, atacul josnic pe care l-ați lansat astăzi față de PNL mă face pe mine, Robert Sighiartău, să vă arăt cartonașul galben.
FAIR-PLAY, domnule MARCEL CIOLACU!”, a subliniat Robert Sighiartău.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.