18.3 C
Bistrița
joi, mai 16, 2024

Un nou refugiu se va construi în Munții Rodnei! S-a marcat locația!

Turiștii care iubesc plimbările prin munți vor avea un loc în plus de poposit în Munții Rodnei. Se va construi încă un refugiu, de această dată sub Vârful Ineu.

Vremea în munți e capricioasă și se poate schimba de la un minut la altul. Tocmai de aceea, existența refugiilor pe crestele munților este atât de importantă.

S-a decis astfel construirea încă a unui refugiu în Munții Rodnei. Echipa a fost în teren, a ales locația și a săpat gropile pentru piloni.

Se pun bazele pentru construcția unui nou refugiu montan, sub Vf. Ineu în Munții Rodnei. Ne-am întâlnit în prima etapă pentru a stabili locul unde va fi amplasat refugiul și au fost săpate gropile pentru pilonii de susținere”, a scris Salvamont Bistrița- Năsăud.

E vorba de refugiul pentru care mai era nevoie de donații:

Vă place să vă plimbați pe poteci de munte, dar să aveți și unde să vă refugiați? E nevoie de donații pentru finalizarea refugiilor din Munții Rodnei

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro.