11.3 C
Bistrița
sâmbătă, mai 18, 2024

S-a ales cu dosar penal pentru un pachet de țigări… Aventura „penală” din miez de noapte a unui bistrițean de 33 de ani

Un bistrițean de 33 de ani s-a ales cu un dosar penal pentru un pachet de țigări. Rămas fără țigări în miez de noapte, acesta a spart geamul unui chioșc pentru a face rost de câteva pachete. I-a dat de urmă, însă, un jandarm aflat în timpul liber.

Incidentul s-a produs noaptea trecută, pe strada Împăratu Traian din Bistrița. Un bistrițean de 33 de ani a rămas fără țigări și a part geamul unui chioșc pentru a-și face rost de câteva pachete.

„Un jandarm aflat în timpul liber a solicitat intervenția colegilor din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil, luni noaptea în jurul orei 00.49, deoarece a văzut un bărbat care a spart geamul unui magazin de ziare situat pe strada Împăratul Traian încercând pătrunderea în imobil.  Bărbatul de 33 de ani din municipiul Bistrița a declarat faptul că în astfel de locații se comercializează și țigări și ca urmare a spart geamul chioșcului de ziare pentru a sustrage câteva pachete”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Georgeta Cășvan.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de furt calificat și riscă închisoarea pentru câteva pachete de țigări…

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. AN MIEZUL NOPTI ASTAI UNA -PAI CE CAUTA AN MIEZ. NOPZI -ACEST -JANDARM NU SE MAI -CULCA -JANDARMERIA -SAU ASTA AI -gin -FRANTA DORA -PRECIS DACA NU ARE SOMN SI CAUTA SA NU FIE -FLACARI PRIN ORAS .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro.