21.1 C
Bistrița
marți, mai 21, 2024

Pentru 3 zile de petrecere, Primăria Bistrița interzice accesul auto în zona zero a orașului aproape o săptămână

Zona centrală auto a Bistriței a fost închisă azi circulației. Motivul? Organizarea Zilelor Bistriței care vor avea loc în weekend.

Zilele Bistriței vor avea loc în acest weekend, de vineri până duminică. Majoritatea evenimentelor se vor desfășura în zona centrală a orașului.

Astfel, municipalitatea a decis închiderea zonei centrale încă de azi, pentru pregătiri.

Având în vedere că se apropie Zilele Bistriței, pentru buna organizare a evenimentului, circulația auto în Piața Centrală este restricționată în perioada 11.07.2023 – 17.07.2023, inclusiv.
Conducătorii auto pot ajunge pe strada Gheorghe Șincai de pe strada Nicolae Titulescu, prin fata Primăriei Bistrița, zona fiind deschisă în aceasta perioadă pentru circulația autoturismelor in ambele sensuri.
Vă solicităm să respectați reglementările cu privire la restricționarea circulației în zonă”, au scris reprezentanții Poliției Locale Bistrița pe Facebook.
Programul Zilelor Bistriței, aici:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...