16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Colibița – în top 20 cele mai instagramabile locuri din România

Datorită social media, cei care străbat țara pot vizita cele mai frumoase locuri. În top 20 cele mai instagramabile zone din România se numără și Colibița.

Cu peste 5 milioane de utilizatori în România și un miliard la nivel global, Instagram este considerată cea mai influentă rețea de socializare pentru industria turismului. Pozele postate devin idei de vacanță pentru milioane de turiști de pretutindeni.

Clubul Copiilor a făcut un top al celor mai instagramabile zone din România.

Echipa noastră a făcut o analiză a datelor de pe Instagram pentru a suprinde destinațiile locale cu cele mai multe taguri de pe Instagram, care sunt oficial destinațiile turistice cele mai instamagrabile din țară. Am clasificat destinațiile turistice din Romania cu cele mai multe taguri pe Instagram”, au transmis cei de la Clubul Copiilor.

Și județul nostru apare în top cu stațiunea Colibița:

Colibița, situată în comuna Bistrița Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud, este un sat pitoresc așezat în Valea Bistriței. Locația sa e una privilegiată: între Munții Bârgău și Munții Călimani, pe malul lacului Colibița. Cunoscută drept „Marea de la Munte”, a transformat localitatea într-o stațiune turistică populară.

Colibița atrage turiști din toate colțurile țării și chiar din străinătate datorită frumuseții naturale remarcabile și a posibilităților de recreere pe malul lacului. Peisajele pitorești, activitățile nautice, traseele de drumeție și atmosfera relaxată fac din Colibița un loc ideal pentru petrecerea timpului liber în mijlocul frumuseții naturii transilvănene”, se arată pe site.

Sursă foto & info – Clubulcopiilor.ro

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...