9.4 C
Bistrița
miercuri, mai 15, 2024

ISU BN și UPU SMURD BN au primit câte un aparat modern de diagnosticare la locul intervenției

Noi aparate moderne de diagnosticare au ajuns în posesia salvatorilor bistrițeni. Echipajul TIM din cadrul ISU BN și UPU SMURD Bistrița au primit aparatură ce ajută la realizarea de ecografii și obținerea rezultatelor la locul intervenției.

Ieri, 25 iulie 2023, a avut loc evenimentul de donare a 25 de ecografe portabile și 25 de aparate care au capacitatea măsurării mai multor parametri biologici. Aceste echipamente se folosesc locul intervenției.

Astfel de aparate au ajuns și în posesia salvatorilor bistrițeni.

Marți, 25 iulie, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD a ISU Bistrița – Năsăud și UPU-SMURD Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Bistrita a fost dotat cu un ecograf portabil și un analizor rapid de parametri biologici, aparatură care le permite medicilor să efectueze pacienților critici ecografie și să obțină analize de laborator importante pentru tratamentul acestora direct la locul intervenției”  a transmis dr Tiberiu Tudor, Medic Șef UPU – SMURD Bistrița la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Bistrita.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro.