-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

ISU BN și UPU SMURD BN au primit câte un aparat modern de diagnosticare la locul intervenției

Noi aparate moderne de diagnosticare au ajuns în posesia salvatorilor bistrițeni. Echipajul TIM din cadrul ISU BN și UPU SMURD Bistrița au primit aparatură ce ajută la realizarea de ecografii și obținerea rezultatelor la locul intervenției.

Ieri, 25 iulie 2023, a avut loc evenimentul de donare a 25 de ecografe portabile și 25 de aparate care au capacitatea măsurării mai multor parametri biologici. Aceste echipamente se folosesc locul intervenției.

Astfel de aparate au ajuns și în posesia salvatorilor bistrițeni.

Marți, 25 iulie, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD a ISU Bistrița – Năsăud și UPU-SMURD Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Bistrita a fost dotat cu un ecograf portabil și un analizor rapid de parametri biologici, aparatură care le permite medicilor să efectueze pacienților critici ecografie și să obțină analize de laborator importante pentru tratamentul acestora direct la locul intervenției”  a transmis dr Tiberiu Tudor, Medic Șef UPU – SMURD Bistrița la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Bistrita.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.