16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Ioan Turc, primarul municipiului și președintele PNL, întâlnire cu ministrul Dezvoltării Adrian-Ioan Veștea

Primarul municipiului Bistrița și președintele PNL Bistrița-Năsăud s-a întâlnit astăzi cu ministrul Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea. Cei doi au discutat despre proiectele municipalității, implementate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Președinele PNL și primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc s-a întâlnit cu ministrul Dezvoltării, Adrian- Ioan Veștea. Cei doi au discutat despre proictele aflate în implementare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

„Astăzi, la București, am avut o întrevedere cu ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, domnul Adrian-Ioan Veștea, cu care am discutat despre proiectele municipalității aflate în diverse stadii de implementare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny’ sau prin Compania Națională de Investiții. Pasajul auto subteran Gării – Tărpiului este în faza realizării Planului Urbanistic Zonal și a studiului de fezabilitate, iar pentru creșa nouă din cartierul Subcetate se efectuează studiul de impact și de însorire”, precizează președintele PNL, Ioan Turc.

Ministrul Dezvoltării, Adrian- Ioan Veștea a fost invitat la Bistrița pentru a purta o discuție aplicată cu toți primarii din județ care au proiecte în derulare cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...