13.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Masa tradițională de Paște, pregătită de producătorii locali

Producătorii locali mai pot fi găsiți astăzi și mâine la Târgul de Paște amenajat în jurul Bisericii Evanghelice. Bucatele pentru masa tradițională de Paște vă așteaptă chiar în centrul orașului – azi până la ora 18 și mâine până la 12.

Pasca, plăcintele și cozonacii făcuți de mâna Savetei Ban mai sunt de găsit azi și mâine la Târgul de Paște. Masa de Paște, în familie, poate fi mai gustoasă dacă vă grăbiți să cumpărați bunătățile făcute de producătorii locali.

De pe masa de duminică nu poate lipsi nici o țuică sau un vin bun – iar dacă doriți ceva mai special, la târg găsiți chiar și vin de coacăze sau țuică de căpșuni. Pentru cei mai mici există siropuri și nectaruri delicioase.

Decorațiunile și accesoriile marca „Produs în Bistrița-Năsăud” vor fi acel strop de culoare din casa ta de sărbători.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: