11 C
Bistrița
duminică, mai 12, 2024

„Legendele Cetății”, în acest weekend, la Bistrița. Ce au pregătit organizatorii:

Festivalul de muzică și meșteșuguri locale „Legendele Cetății”, aflat la prima ediție, se desfășoară în acest sfârșit de săptămână la Bistrița. Organizatorii au pregătit pentru bistrițeni o serie de surprize, de la proiecții de film și concerte până la ateliere de modelaj și restaurare.

Ateliere de pictură, lectură, modelaj, restaurare, jocuri și activități pentru copii, pictură pe față, proiecții de film şi muzică, relaxare în hamace şi beanbag și numeroase concerte îi așteaptă pe bistrițeni la ”Legendele Cetății”.

Aflat la prima ediție, festivalul de muzică și meșteșuguri locale este organizat de Primăria Bistrița, prin Palatul Culturii Bistrița, și are loc în Parcul ”Regele Mihai I al României”, în zona Turnului Dogarilor și în Piața Dominicană.

Programul poate fi consultat mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro. 

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.