13.9 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

„Legendele Cetății”, în acest weekend, la Bistrița. Ce au pregătit organizatorii:

Festivalul de muzică și meșteșuguri locale „Legendele Cetății”, aflat la prima ediție, se desfășoară în acest sfârșit de săptămână la Bistrița. Organizatorii au pregătit pentru bistrițeni o serie de surprize, de la proiecții de film și concerte până la ateliere de modelaj și restaurare.

Ateliere de pictură, lectură, modelaj, restaurare, jocuri și activități pentru copii, pictură pe față, proiecții de film şi muzică, relaxare în hamace şi beanbag și numeroase concerte îi așteaptă pe bistrițeni la ”Legendele Cetății”.

Aflat la prima ediție, festivalul de muzică și meșteșuguri locale este organizat de Primăria Bistrița, prin Palatul Culturii Bistrița, și are loc în Parcul ”Regele Mihai I al României”, în zona Turnului Dogarilor și în Piața Dominicană.

Programul poate fi consultat mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: