11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

„Legendele Cetății”, în acest weekend, la Bistrița. Ce au pregătit organizatorii:

Festivalul de muzică și meșteșuguri locale „Legendele Cetății”, aflat la prima ediție, se desfășoară în acest sfârșit de săptămână la Bistrița. Organizatorii au pregătit pentru bistrițeni o serie de surprize, de la proiecții de film și concerte până la ateliere de modelaj și restaurare.

Ateliere de pictură, lectură, modelaj, restaurare, jocuri și activități pentru copii, pictură pe față, proiecții de film şi muzică, relaxare în hamace şi beanbag și numeroase concerte îi așteaptă pe bistrițeni la ”Legendele Cetății”.

Aflat la prima ediție, festivalul de muzică și meșteșuguri locale este organizat de Primăria Bistrița, prin Palatul Culturii Bistrița, și are loc în Parcul ”Regele Mihai I al României”, în zona Turnului Dogarilor și în Piața Dominicană.

Programul poate fi consultat mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...