13.5 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Ziua fără autoturism la „Tura cu copaci”. Traseul, ca un labirint

„Ziua fără autoturism” va fi sărbătorită la Bistrița în data de 22 septembrie prin „Tura cu copaci”. Traseul, ca un labirint, are 22 de kilometri și este de dificultate medie, anunță organizatorii – Copacul de cafea.

În data de 22 septembrie organizăm 𝙏𝙪𝙧𝙖 𝙘𝙪 𝙘𝙤𝙥𝙖𝙘𝙞 #𝟯𝟮, o tură nici prea ușoară nici prea grea din punct de vedere al dificultății, chiar dacă ea are doar 22 km. Pedalăm acasă de data aceasta, prin pădurile din jurul micului nostru burg Bistrița, cu porțiuni de șosea, prin poieni și pajiști multicolore, pe culmi deschise, păduri sălbatice„, au scris pe pagina de Facebook cei de la „Tura cu copaci”.

Startul va fi dat la ora 17:00, iar participanții sunt rugați să respecte programul.

Traseu de aproximativ 2 ore jumătate, acesta este ca un labirint, prinde o porțiune bună din traseul prietenilor noștri de la Bistrita Bike Marathon, ajungem inclusiv și pe Via Transilvanica, de aceea te rugăm să nu depășești conducătorul grupului„, mai spun organizatorii.

Înscrierile se fac pe WhatsApp la numărul de telefon 0752 229 184 și se termină în momentul în care se atinge limita de locuri – 50 de bicicliști.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Asta e bună cu înscrierea și cu locurile limitate, cum mă poate împiedica să mă prezint la locul de întâlnire și să pedalez alături de grup, neînscris? Toată acțiunea se va petrece pe domeniul public, pe ce bază legală mi se poate interzice accesul pe drum sau în pădure?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!