18 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

Ziua fără autoturism la „Tura cu copaci”. Traseul, ca un labirint

„Ziua fără autoturism” va fi sărbătorită la Bistrița în data de 22 septembrie prin „Tura cu copaci”. Traseul, ca un labirint, are 22 de kilometri și este de dificultate medie, anunță organizatorii – Copacul de cafea.

În data de 22 septembrie organizăm 𝙏𝙪𝙧𝙖 𝙘𝙪 𝙘𝙤𝙥𝙖𝙘𝙞 #𝟯𝟮, o tură nici prea ușoară nici prea grea din punct de vedere al dificultății, chiar dacă ea are doar 22 km. Pedalăm acasă de data aceasta, prin pădurile din jurul micului nostru burg Bistrița, cu porțiuni de șosea, prin poieni și pajiști multicolore, pe culmi deschise, păduri sălbatice„, au scris pe pagina de Facebook cei de la „Tura cu copaci”.

Startul va fi dat la ora 17:00, iar participanții sunt rugați să respecte programul.

Traseu de aproximativ 2 ore jumătate, acesta este ca un labirint, prinde o porțiune bună din traseul prietenilor noștri de la Bistrita Bike Marathon, ajungem inclusiv și pe Via Transilvanica, de aceea te rugăm să nu depășești conducătorul grupului„, mai spun organizatorii.

Înscrierile se fac pe WhatsApp la numărul de telefon 0752 229 184 și se termină în momentul în care se atinge limita de locuri – 50 de bicicliști.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Asta e bună cu înscrierea și cu locurile limitate, cum mă poate împiedica să mă prezint la locul de întâlnire și să pedalez alături de grup, neînscris? Toată acțiunea se va petrece pe domeniul public, pe ce bază legală mi se poate interzice accesul pe drum sau în pădure?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: