24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Robert Sighiartău, la Școala de Vară a tinerilor liberali, în Neptun: „Societatea nu poate evolua dacă nu există păreri diferite, opinii, dezbateri”

Deputatul Robert Sighiartău, vicepreședintele PNL, a participat la Școala Politică de Vară a tinerilor liberali, zilele trecute, în Neptun

Sute de tineri liberali și-au dat întâlnire, între 14 și 17 septembrie, la Școala Politică de Vară a Tineretului Național Liberal „Leading the change. Destination 2024”.

Evenimentul s-a desfășurat în Neptun. Tinerii liberali au avut parte de activități și workshop-uri având drept obiectiv îmbunătățirea experienței lor politice și profesionale.

Curajul de a spune ceea ce gândești… Societatea nu poate evolua dacă nu există păreri diferite, opinii, dezbateri. Asta este esența democrației. Am întâlnit tineri faini de care o să auzim în viitor”, a transmis deputatul Robert Sighiartău. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...