16.3 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Robert Sighiartău, la Școala de Vară a tinerilor liberali, în Neptun: „Societatea nu poate evolua dacă nu există păreri diferite, opinii, dezbateri”

Deputatul Robert Sighiartău, vicepreședintele PNL, a participat la Școala Politică de Vară a tinerilor liberali, zilele trecute, în Neptun

Sute de tineri liberali și-au dat întâlnire, între 14 și 17 septembrie, la Școala Politică de Vară a Tineretului Național Liberal „Leading the change. Destination 2024”.

Evenimentul s-a desfășurat în Neptun. Tinerii liberali au avut parte de activități și workshop-uri având drept obiectiv îmbunătățirea experienței lor politice și profesionale.

Curajul de a spune ceea ce gândești… Societatea nu poate evolua dacă nu există păreri diferite, opinii, dezbateri. Asta este esența democrației. Am întâlnit tineri faini de care o să auzim în viitor”, a transmis deputatul Robert Sighiartău. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.