4.5 C
Bistrița
miercuri, mai 15, 2024

FOTO – VIDEO: Marius Gălan, premiat pentru reinventarea gustului mâncării de odinioară, la Gala Premiilor Radar Media 2023

Marius Gălan a primit ieri, la Gala Premiilor Radar Media 2023, ce a avut loc la București, premiul „Gustul de Acasă”, pentru reinventarea gustului mâncării de odinioară. Toți invitații galei au avut ocazia să descopere gustul bunătăților din Bistrița-Năsăud, dar și să deguste șampania marca Gălan.

Ieri, la Sala Luceafărul din București, a avut loc Gala Premiilor Radar Media 2023, la care a participat și bistrițeanul Marius Gălan.

În cadrul evenimentului, el a fost recompensat cu premiul „Gustul de Acasă”, care i-a fost acordat pentru reinventarea gustului mâncării de odinioară.

Cu această ocazie, Marius Gălan le-a dovedit live tuturor invitaților galei că mâncarea din Bistrița-Năsăud este dincolo de povești. La fel ca și șampania marca Gălan, fiind puse la dispoziția celor prezenți nu mai puțin de 100 de sticle.

Părintele Constantin Necula, invitat la evenimentul Radar Media, a precizat că „Marius Gălan a devenit prietenul meu pe viață”.

Bistrițeanul Marius Gălan a devenit cunoscut în România după ce a câștigat competiția „Încinge grătarul, că-mi sare muștarul”, de la PRO TV, fiind invitat de mai multe ori în emisiunea lui Cătălin Măruță – „La Măruță”.

Marius Galan, „Regele Grătarului”, i-a ispitit cu bucatele sale pe Pavel Bartoș și Horia Brenciu

Sursă foto/video Facebook Marius Gălan 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro.