4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

Pentru prima oară în România – concert Unleash The Archers, una dintre senzațiile metalului canadian, la Celtic Transilvania 2024!

„Unleash The Archers”, una dintre senzațiile metalului canadian, vor fi headlinerii de duminică ai Festivalului Celtic Transilvania 2024. Muzicienii vin pentru prima oară în România.

Unleash The Archers a fost formată în 2007 de vocalista Brittney Slayes, împreună cu partenerul ei, care este și toboșarul trupei, Scott Buchanan. Cei doi urmau cursurile Universității Victoria din Vancouver, Columbia Britanică.

Trupa a suferit mai multe schimbări de linie, dar în cele din urmă a reușit să-și cimenteze stilul unic, de amestec de genuri de heavy metal, prin adăugarea lui Grant Truesdell în 2011 și a lui Andrew Kingsley în 2013.

În prezent aceștia abordează un gen unic, un hibrid bazat pe heavy metal clasic combinat cu elemente de power metal și melodic death metal.

Prin împletirea agresivității celor mai mari genuri extreme în subtilitățile heavy metalului tradițional, Unleash The Archers au creat un sunet diferit de orice altceva din industrie.

Aceștia îmbrățișează o direcție comercială care atrage iubitorii de muzică de toate tipurile, rămânând  totuși fideli rădăcinilor lor dure.

Încă de la înființarea lor, Unleash The Archers  au pus întotdeauna accent pe turnee și au călătorit pe drumuri cu duba aranjându-și propriile turnee în America de Nord timp de ani de zile, înainte de a fi preluați de un agent în 2016.

Atitudinea lor perseverentă, muncitoare și cu picioarele pe pământ a atras atenția presei din întreaga lume, iar implicarea lor constantă pe platformele sociale de a permis o creștere constantă a bazei de fani dedicată, implicată pozitiv, care se întinde pe mai multe continente.

Unleash The Archers sunt genul de trupă al cărei show îți rămâne întipărit în minte multă vreme după încheierea lui.

Pasiunea lor pentru muzică se poate vedea în spectacolele lor live, în videoclipuri și în stilul lor de a compune cântecele.

În concluzie, vă așteaptă un show unic, în premieră în România, care nu trebuie ratat sub nicio formă.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.festivalulceltictransilvania.ro și pe rețelele de socializare dedicate Festivalului Celtic Transilvania”, au transmis organizatorii.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: