11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

Marius Galan, „Regele Grătarului”, i-a ispitit cu bucatele sale pe Pavel Bartoș și Horia Brenciu

Bistrițeanul Marius Galan, câștigătorul competiției „Încinge grătarul, că-mi sare muștarul”, de la PRO TV, a fost invitat ieri după-masă la emisiunea lui Cătălin Măruță, „La Măruță”. El și-a făcut intrarea cu un platou plin cu bucate alese, cu care i-a ispitit pe Pavel Bartoș și Horia Brenciu.

Pâine prăjită cu pastă de jumări, slăninuță, salam de casă și multe alte delicatese, toate producție proprie. Cu aceste minunății și-a făcut intrarea bistrițeanul Marius Galan, ieri după-masă, la emisiunea „La Măruță”, moderată de Cătălin Măruță.

Prezent în platou a fost și actorul Pavel Bartoș, care nu a rezistat tentației de a gusta din bunătățile pregătite de „Regele Grătarului”.

În direct a intrat și Horia Brenciu, pe care Cătălin Măruță l-a ispitit, de la distanță, cu pâine prăjită unsă cu celebra pastă de jumări a bistrițeanului.

Emisiunea poate fi urmărită aici. 

Specializat în realizarea de rețele de apă/canal, bistrițeanul Marius Galan a devenit cunoscut în România după ce a câștigat competiția „Încinge grătarul, că-mi sare muștarul”, de la PRO TV.

Marius Galan și Alin Marcu au gătit și la ziua Andrei. Detalii puteți găsi mai jos:

FOTO/VIDEO: Marius și Alin – bistrițenii care i-au gătit Andrei de ziua ei! În weekend fac show culinar VIP la Romaero Băneasa

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...