13 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

FII REPORTER: VIDEO – Ziua Pompierilor, „sărbătorită” la Beclean cu nervi și fum gros

Ziua Pompierilor, marcată an de an în data de 13 septembrie, a fost „sărbătorită” ieri la Beclean într-un mod „inedit”: mai mulți oameni au dat foc vegetației uscate, după ce și-au curățat terenurile, deși acest lucru este interzis.

Scuze, pompierii, azi e ziua voastră! Pentru cei cu „curățenia de toamnă”, e absolut ilegal să aprinzi vegetația, gunoaiele sau orice. Pot fi îngrășământ pentru pământ, iar ce nu e biodegradabil se duce la reciclare!„, atrage atenția un cititor Bistriteanul.ro, care ne-a oferit și imagini cu fumul gros care s-a răspândit prin oraș.

El nu este singurul beclenar revoltat de situație, cu atât mai mult cu cât astfel de incidente nu sunt rare în orașul de pe Someș.

Foarte mulți ard gunoiul noaptea, miroase numai a plastic”, „În fiecare zi nu poți respira. Și nu pot să cred că autoritățile competente nu iau nicio măsură„, „Am ieșit și noi la o plimbare de seară, numai aer curat nu am respirat. La noi în zonă e plin de fum, în cealaltă zonă numai fum”, „O bătaie de joc. Curățenia de toamnă nu înseamnă neapărat să dai foc la ce vrei, când vrei„,

„Nici nu poți respira pe stradă”, „Miroase oribil” sau „Nu ești singurul deranjat. Tocmai mi-am strâns hainele de afară și trebuie spălate din nou deoarece miros a fum de zici că le-am ținut în afumătoarea de carne. Nu e normal așa ceva” sunt câteva dintre zecile de mesaje postate pe Facebook de beclenarii deranjați de „curățenia” de toamnă.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!