15.4 C
Bistrița
duminică, mai 19, 2024

Echipaj al Ambulanței Bistrița-Năsăud, primul care a intervenit la un accident produs la ieșire din Cluj-Napoca

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud, care tocmai se întorcea cu un pacient spre Bistrița, a fost primul care a ajuns la un accident rutier produs la ieșire din Cluj-Napoca. Una dintre victime a fost o tânără de 20 de ani, însărcinată.


Un accident rutier s-a petrecut, ieri, la ieșire din Cluj-Napoca, fiind implicate două autoturisme și trei persoane. Într-unul dintre autovehicule se afla o tânără de 20 de ani, însărcinată.

Echipajul BN-46-SAJ (as. Anamaria Molnar și amb. Sorin Pop) tocmai se întorcea cu un pacient spre Bistrița, fiind primii care au ajuns la locul accidentului. Fără să lase pacientul transportat nesupravegheat, echipajul a acordat asistență medicală de urgență la fața locului celor trei victime, predându-le echipajelor de intervenție din Cluj-Napoca, alocate de dispeceratul integrat la eveniment.

Felicitări echipajului pentru profesionalism și implicare!„, spun cei de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

Foto SAJ BN

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.