10.6 C
Bistrița
duminică, mai 19, 2024

Directorul de Resurse Umane de la Teraplast este noul consilier onorific al ministrului Economiei

Directorul de Resurse Umane de la Teraplast, Daniel Adumitrăchioaiei, este noul consilierul onorific al ministrului Economiei. 

Anunțul a fost făcut de deputatul Daniel Suciu. Acesta a anunțat astăzi că Daniel Adumitrăchioaiei a fost printre primii care s-au alăturat proiectului de înnoire, profesionalizare și schimbare din echipa PSD Bistrița. 

Speaker de bussines, director de resurse umane la grupul Teraplast, una dintre cele mai importante companii din România, Daniel își va valoriza experiența de peste 25 de ani din calitatea de consilier onorific al ministrului economiei, Radu Oprea.

Mă bucur pentru el și sunt mândru că echipa noastră are oameni atât de bine pregătiți!”, a mai precizat Daniel Suciu. 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.