8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Directorul de Resurse Umane de la Teraplast este noul consilier onorific al ministrului Economiei

Directorul de Resurse Umane de la Teraplast, Daniel Adumitrăchioaiei, este noul consilierul onorific al ministrului Economiei. 

Anunțul a fost făcut de deputatul Daniel Suciu. Acesta a anunțat astăzi că Daniel Adumitrăchioaiei a fost printre primii care s-au alăturat proiectului de înnoire, profesionalizare și schimbare din echipa PSD Bistrița. 

Speaker de bussines, director de resurse umane la grupul Teraplast, una dintre cele mai importante companii din România, Daniel își va valoriza experiența de peste 25 de ani din calitatea de consilier onorific al ministrului economiei, Radu Oprea.

Mă bucur pentru el și sunt mândru că echipa noastră are oameni atât de bine pregătiți!”, a mai precizat Daniel Suciu. 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.