14.1 C
Bistrița
sâmbătă, mai 18, 2024

VIDEO: Doi bistrițeni au aterizat cu mașina în șanț, în drum spre o pensiune din zona Munților Șureanu

Familia de bistrițeni își planificase să petreacă Revelionul într-o pensiune din zona Munților Șureanu, aproape de Mănăstirea Oașa. Mașina celor doi bistrițeni a derapat însă într-un șanț.

Cei doi soți au sunat la 112, iar o patrula de jandarmerie de la Postul Montan Șugag a intervenit de urgență. Incidentul s-a produs pe DN 67 C.

Deplasându-se la fața locului, jandarmii montani au identificat un bărbat și o femeie din Bistrița-Năsăud. Din fericire, cei doi nu au necesitat îngrijiri medicale în urma accidentului. Însă autoturismul cu care se deplasau era blocat în șanț, într-un cap de pod.

Familia nu și-a mai putut continua călătoria cu autoturismul propriu. Bistrițenii au avut însă noroc cu jandarmii montani din Alba.

Persoanele în cauză au fost conduse cu autospeciala Jandarmeriei la pensiunea unde aveau rezervare, urmând ca autovehiculul să fie deblocat în următoarea zi”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

Sursă / Foto & Video alba24.ro

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. No, deci sunt buni jandarmii romani. Mai bate cineva din fleanca doar ca sa se afle in treaba.? Normal ca cine este pus pe scandaluri trebuie sa faca cunostinta cu …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.