16.2 C
Bistrița
joi, mai 16, 2024

Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării: Consultăm piața IT, pentru cele mai bune soluții referitoare la cloudul guvernamental

A fost inițiată procedura de consultare a pieței pentru achiziționarea serviciilor de migrare în cloudul guvernamental a sistemelor și aplicațiilor autorităților publice – a transmis ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan.

Vom migra în cloud minimum 30 de aplicații și sisteme informatice ale administrației, criteriile principale fiind numărul de utilizatori și utilizarea sistemelor în furnizarea de servicii publice.

Migrarea în cloudul guvernamental a platformelor informatice din sectorul public are un buget total de aproximativ 180 milioane euro, fonduri PNRR”, a mai spus ministrul Bogdan Ivan. 

Toate detaliile sunt aici: https://www.adr.gov.ro/ro-anunt-pentru-consultarea-de…/

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. In traducere libera: se cauta firme interesate sa ofere un comision de minim 20% din valoarea contractelor.
    Vin alegerile si se anunta seceta mare prin conturile partidelor….sunt cheltuieli mai mari pentru ca fraierii nu mai pun asa de usor botul….

  2. Bla, bla, bla despre digitalizare, de doua zile site-ul ANAF-ului nu functioneaza, e-factura e un fiasco total bagat pe gatul firmelor ca sa faca cineva bani frumosi pe semnatura electronica, la fel ca orice masura luata in România de 30 de ani, guvernul a pus carul inaintea boilor si in loc sa usureze activitatea firmelor a supraingreunat-o………….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro.