9.9 C
Bistrița
luni, mai 13, 2024

Cum va reuși Gabriel Lazany să împace îndatoririle de la spital cu campania electorală:

Gabriel Lazany, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, și-a anunțat ieri candidatura pentru Primăria Bistrița, la alegerile locale din iunie. Cum va reuși să împace îndatoririle de la spital cu campania electorală:

Ieri, în fața noii clădiri a Spitalului Clinic Județean de Urgență, aflată în construcție, PSD Bistrița-Năsăud și-a anunțat candidatul pentru Primăria Bistrița, la alegerile locale din iunie – Gabriel Lazany, managerul SCJU Bistrița.

Întrebat cum se va descurca Gabriel Lazany cu îndatoririle la spital pe perioada campaniei, liderul PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, a declarat că „domnul manager e un om foarte harnic, foarte bun la lucru, are concedii de câțiva ani neluate. În perioada de precampanie va fi între oameni după finalizarea programului de muncă și în timpul campaniei va fi într-o vacanță forțată, adică în concediu”.

Gabriel Lazany spune că Radu Moldovan este cel care l-a convins să candideze pentru fotoliul de primar al Bistriței.

Mai multe detalii puteți citi mai jos:

FOTO/VIDEO Gabriel Lazany și-a anunțat candidatura pentru Primăria Bistrița!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro. 

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.